Udendørs Maler Arbejde

EFFEKTIVITET OG GRUNDIGHED
Ønsker du få din slidte gamle facade til at ligne ny.  Så har du fundet de helt rigtige malere til opgaven.

Facaden på dit hus har til formål at beskytte boligen mod vind og vejr. Det er derfor rigtig vigtigt at facaden er i god stand. Vi lapper huller og revner, samt reparerer. er der løs puds og ligene, har vi kontakt til mure som kan løse opgaven! Efterfølgende udfører vi maling af facade, så dit hus vil fremstå velholdt og pænt. Hos Nordbyens malerfirma er du i de bedste hænder, når du skal have udført maling af facade eller have klaret andre malerprojekter på din ejendom/sommerhus/erhvervsbygning så sørger for stillads/lifte hvis der er behov for det, for at løse netop din opgave.

Vi tilbyder også at male dine døre og vinduer i forbindelse med maling af facade. På den måde kan du få ordnet det hele på én gang. Vi giver et samlet tilbud alt inklusive, så du er helt sikker på prisen og tilbuddets omfang.

ALT I FACADEMALING

Der skal tages højde for en række faktorer, når der skal udføres maling af facade. Nyere ejendomme skal ofte have repareret puds, muligvis sætningsskader og males.

Ved ældre, fx bindningsværk skal der tages højde for hvad husmur og træværk tidligere har vært behandlet med. som oftes er der anvendt trætjæremaling på bindningsværket, som efter tid står silke mat og utrolig flot. hus muren har helt sikkert i ældre tid vært behandlet med kalk, men i nyre tid i udvikling af maling og produkter er der kommet en række diffusionsåben malingere som er perfekte til opgaven, fordi de står mere eller mindre som kalk samtidig kan dit hus få luft. 

I samme omgang kan vi også klare maling af andre former for malerarbejde. Vi rydder altid op efter os selv og overholder den aftalte tid. Vi kører først når du har et flot og holdbart resultat samt når DU er tilfreds.

Indendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde

Spartel opgaver

Opsætning af fototapet

Om Nordbyens Malerfirma ApS

Kvaliteten i vores arbejde er vores varemærke, og vi løber efter det gode resultat hver gang.

Vi bor i Hjortshøj nær århus, men vi arbejder i hele østjylland og omegn

Kontakt os

Telefon:
22 51 85 41

E-mail:
kontakt@nordbyensmaler.dk

CVR:
40574794

Adresse: 

Delfivej 34, 8530 Hjortshøj